Unun çörəkbişirilmə xassələri və onların təyin edilməsi
Müəllif | Bayramov E.Ə., Qasımova A.A |
---|---|
Nəşr olunduğu il | 2019 |
Elm sahəsi | Texnika. Texniki elmlər |
Nəşriyyat | Ecoprint |
Nəşr yeri | Bakı |
Bayramov E.Ə., Qasımova A.A. Unun çörəkbişirilmə xassələri və onların təyin edilməsi. Bakı, Ecoprint, 2019.
Dərs vəsaiti 050642 "Qida məhsulları mühəndisliyi" ixtisası üzrə təhsil alan ali məktəblərin tələbələri üçün nəzərdə tutulmuşdur. Dərs vəsaitində unun çörəkbişirilmə xassələri və onları təyin etmək üçün tətbiq edilən metodlar şərh edilir.
Dərs vəsaitindən doktorantlar, çörəkbişirmə müəssisələrinin və qida sınaq laboratoriyalarının mütəxəssisləri də istifadə edə bilər.