Funksional qida məhsullarının texnologiyası
Müəllif | Firuddin Nəsrəddin oğlu Cəfərov, Hasil Kamaləddin oğlu Fətəliyev |
---|---|
Nəşr olunduğu il | 2014 |
Elm sahəsi | Texnika. Texniki elmlər |
Nəşriyyat | |
Nəşr yeri | Bakı |
Firuddin Nəsrəddin oğlu Cəfərov, Hasil Kamaləddin oğlu Fətəliyev. Funksional qida məhsullarının texnologiyası. Bakı, , 2014.
Dərslikdə funksional qida məhsulları istehsalının müasir vəziyyəti və problemləri, insanın qida məhsullarına və enerjiyə təlabatı, bu tip məhsulların istehsalı və emalının əsas prinsipləri, həmçinin bitki və heyvan mənşəli makro və mikronutrientlərin xarakterizəsi öz əksini tapmışdır