GERIYƏ

Funksional qida məhsullarının texnologiyası

Müəllif Firuddin Nəsrəddin oğlu Cəfərov, Hasil Kamaləddin oğlu Fətəliyev
Nəşr olunduğu il 2014
Elm sahəsi Texnika. Texniki elmlər
Nəşriyyat
Nəşr yeri Bakı

Firuddin Nəsrəddin oğlu Cəfərov, Hasil Kamaləddin oğlu Fətəliyev. Funksional qida məhsullarının texnologiyası. Bakı, , 2014.

Dərslikdə funksional qida məhsulları istehsalının müasir vəziyyəti və problemləri, insanın qida məhsullarına və enerjiyə təlabatı, bu tip məhsulların istehsalı və emalının əsas prinsipləri, həmçinin bitki və heyvan mənşəli makro və mikronutrientlərin xarakterizəsi öz əksini tapmışdır