Funksional qida məhsullarının texnologiyası fənnindən praktikum
Müəllif | Hasil Kamaləddin oğlu Fətəliyev, Firuddin Nəsrəddin oğlu Cəfərov, Zülfiyyə Cavanşir qızı Allahverdiyeva |
---|---|
Nəşr olunduğu il | 2017 |
Elm sahəsi | Texnika. Texniki elmlər |
Nəşriyyat | Mütərcim |
Nəşr yeri | Bakı |
Hasil Kamaləddin oğlu Fətəliyev, Firuddin Nəsrəddin oğlu Cəfərov, Zülfiyyə Cavanşir qızı Allahverdiyeva. Funksional qida məhsullarının texnologiyası fənnindən praktikum. Bakı, Mütərcim, 2017.
Kitabda funksional qida məhsullarının müasir fiziki-kimyəvi və orqanoleptik təhlil metodları və onların aparılma qaydaları əks olunmuşdur.Təzə və emal olunmuş funksional məhsulların dəyər və keyfiyyətinin təhlil üsulları, onun yerinə yetirilmə metodikaları verilmiş, müxtəlif konserv məhsullarının laboratoriya şəraitində hazırlanması və analiz metodları şərh olunmuşdur