GERIYƏ

Funksional qida məhsullarının texnologiyası fənnindən praktikum

Müəllif Hasil Kamaləddin oğlu Fətəliyev, Firuddin Nəsrəddin oğlu Cəfərov, Zülfiyyə Cavanşir qızı Allahverdiyeva
Nəşr olunduğu il 2017
Elm sahəsi Texnika. Texniki elmlər
Nəşriyyat Mütərcim
Nəşr yeri Bakı

Hasil Kamaləddin oğlu Fətəliyev, Firuddin Nəsrəddin oğlu Cəfərov, Zülfiyyə Cavanşir qızı Allahverdiyeva. Funksional qida məhsullarının texnologiyası fənnindən praktikum. Bakı, Mütərcim, 2017.

Kitabda funksional qida məhsullarının müasir fiziki-kimyəvi və orqanoleptik təhlil metodları və onların aparılma qaydaları əks olunmuşdur.Təzə və emal olunmuş funksional məhsulların dəyər və keyfiyyətinin təhlil üsulları, onun yerinə yetirilmə metodikaları verilmiş, müxtəlif konserv məhsullarının laboratoriya şəraitində hazırlanması və analiz metodları şərh olunmuşdur